Daglopers

1, 2 of 3 dagen wandelen als dagdeelnemer.

Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers ervoor kiezen om één, twee of drie dagen mee te lopen. Een initiatief dat andere wandelevenementen inmiddels ook omarmen. De mogelijkheid om 1, 2 of 3 dagen te wandelen wint steeds meer aan populariteit. Iedereen is van harte welkom. U kunt uw afstand en de dag(en) waarop u wilt lopen zelf kiezen.

Voor dagdeelnemers bestaat de mogelijkheid om het startbewijs (tegen overlegging van inschrijfbewijs) op te halen bij het Startburo AW4d op de dag van deelname voor aanvang starttijd van de gekozen afstand.

Inschrijven

Inschrijven via iDEAL als dagdeelnemer op deze website (zie “Inschrijven”).

Inschrijven, met gelijktijdige betaling via iDEAL voor deelname aan de Achterhoekse Wandelvierdaagse is mogelijk vanaf 1 januari t/m zaterdag 23 mei 2020. (Dag 4 van AW4d) Na betaling via iDEAL ontvangt u, op het door u vermelde e-mailadres, de inschrijfbevestiging met uw startnummer in PDF formaat. Deze inschrijfbevestiging (geprint of op uw tablet of smartphone) dient u te tonen bij het ophalen van uw startbewijs.

Inschrijven via Bankopdracht als dagdeelnemer op deze website.

Inschrijven met betaling per bank voor deelname aan de Achterhoekse Wandelvierdaagse is mogelijk vanaf 1 januari tot zondag 17 mei en als het verschuldigde inschrijfgeld gestort is op de bankrekening van de AW4d voor zondag 17 mei 2020.

Na inschrijving ontvangt u het Aanmeldbewijs in PDF formaat op het door u vermelde e-mailadres met een uniek Aanmeldnummer. Vermeld bij betaling altijd dit Aanmeldnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u de Inschrijfbevestiging met uw startnummer in PDF formaat. Deze inschrijfbevestiging (geprint of op uw tablet of smartphone) dient u te tonen bij het ophalen van uw startbewijs.

Aanvragen Inschrijfformulier en zelf zorg dragen voor betaling.

Mocht u niet over internet en/of een e-mailadres beschikken, of geen gebruik willen maken van bovenstaande mogelijkheden, dan kunt U telefonisch of schriftelijk een inschrijfformulier aanvragen. (Zie “Contact”) 

De schriftelijke aanmelding wordt uitsluitend door ons verwerkt na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier en als het verschuldigde inschrijfgeld gestort is op de bankrekening van de AW4d voor zaterdag 16 mei 2020.

Als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, ontvangt u per omgaande de Inschrijfbevestiging met uw start-nummer op het door u opgegeven e-mailadres of postadres.

Kosten

  • Dagdeelnemer inschrijving tussen 1 januari en zondag 17 mei 2020  = € 9,00 per dag
  • dagdeelnemer inschrijving tussen 18 mei en zaterdag 23 mei 2020  = € 10,00 per dag
  • Kinderen tot 12 jaar helft inschrijfbedrag.
Bent u lid van de onderstaande organisatie dan wordt de aangegeven korting verleend;
  • Lid van een erkende Wandelbond, u ontvangt een éénmalige korting van € 1,00 op de totale inschrijving. Bij inschrijving voor meerdere dagen wordt slechts 1 maal een korting gegeven van € 1,00.

    Om de korting te ontvangen moet u uw lidmaatschapsnummer invoeren.
De starttijd en de route is gelijk aan de 4-dagenlopers.
  • 12 km start tussen 10.00 en 10.30 uur
  • 20 km start tussen 08.00 en 09.30 uur
  • 30 km start tussen 07.00 en 09.00 uur
  • 40 km start tussen 06.30 en 08.30 uur

Daarnaast kunt u zich ter plaatse inschrijven als dagdeelnemer bij het Startburo in de Catharinakerk (start/finishlocatie) op het Simonsplein in het centrum van Doetinchem op dinsdag tussen 17.00 uur en 20.00 uur en woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voorafgaand aan de vastgestelde starttijd.

Betalingen per PIN of contant is mogelijk bij het Startbureau AW4d.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!