Wandelevenement opnieuw groot succes

Datum: 21 juni 2018

Achterhoekse Wandelvierdaagse telt steeds meer dagdeelnemers. De afgelopen editie van de Achterhoekse Wandelvierdaagse – die werd gehouden van 9 t/m 12 mei jl. – was weer een groot succes. Het evenement bracht bijna 3.700 wandelaars naar dit fraaie stukje Nederland: opnieuw meer deelnemers dan het jaar ervoor. Niet alleen fervente wandelaars die alle vier dagen meelopen: dagdeelname wint steeds meer aan populariteit.

Georganiseerd wandelen door het prachtige Gelderse coulisselandschap: steeds meer mensen doen het met veel plezier, merken ze bij de Achterhoekse Wandelvierdaagse. “We zien dat er vooral meer jongeren meedoen”, vertelt Jo Weijers, een van de organisatoren. “Ook het aantal dagdeelnemers stijgt nog steeds. De vrijheid om zelf te bepalen hoeveel dagen je meeloopt, slaat duidelijk aan. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Hoe meer mensen van dit evenement kunnen genieten, hoe beter. Daar doen we het tenslotte met z’n allen voor!”

Wisselende dagroutes

“Ook dit jaar kregen we weer veel enthousiaste reacties over de mooie wandelroutes en fraaie gebieden waar de deelnemers doorheen liepen”, vervolgt Jo Weijers. “Om de deelnemers nog meer variatie te bieden, gaan we de dagroutes de komende jaren omwisselen; de route van de ene dag verplaatsen we dan naar een andere wandeldag. Zo kunnen steeds meer daglopers ook van een ander stukje Achterhoek genieten. En om het de deelnemers makkelijker te maken, willen we bekijken hoe we het inschrijven en betalen in de Catharinakerk wat sneller en efficiënter kunnen laten verlopen. Hiermee hopen we dat de editie van 2019 een nóg groter succes wordt.”


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!