Uitleg inschrijven

Inschrijven via deze website als deelnemer aan de 17e Achterhoekse Wandeldagen is mogelijk vanaf 1 januari 2023. Betalingen via bankopdracht moeten voor 13 mei 2023 bijgeschreven zijn op onze bankrekening. Schriftelijke aanmeldingen dienen ons uiterlijk met de postbezorging van 13 mei 2023 bereikt te hebben.

U kunt op diverse manieren inschrijven voor deelname:

1) Inschrijven via iDEAL als deelnemer op deze website (zie “Inschrijven”).

Inschrijven voor 4 dagen deelname, met gelijktijdige betaling via iDEAL, aan de Achterhoekse Wandeldagen is mogelijk vanaf 1 januari 2023 t/m woensdag 17 mei 2023. Inschrijven voor dagdeelname voor 1, 2 of 3 dagen tijdens de Achterhoekse Wandeldagen, met gelijktijdige betaling via iDEAL, is ook mogelijk van woensdag 17 mei t/m zaterdag 20 mei 2023.

Na betaling van uw inschrijfgeld ontvangt u, op het door u vermelde e-mailadres, een bericht van de Stichting AW4d met twee bijlagen in PDF formaat. Een bijlage is uw Bewijs van deelname aan de Achterhoekse Wandeldagen en de tweede bijlage is u Startkaart voorzien van een QR-code. Deze bijlagen uitprinten of opslaan op uw mobiele telefoon. De Startkaart word gescand bij uw start en finish.

2) Inschrijven via Bankopdracht op deze website. (zowel bij 4 dagen deelname en als DAG deelname).

Inschrijven met betaling per bank voor deelname aan de Achterhoekse Wandeldagen is mogelijk vanaf 1 januari 2023 t/m 13 mei 2023 en als het verschuldigde inschrijfgeld gestort is op de bankrekening van de Stichting AW4d voor 13 mei 2023. Na inschrijving ontvangt u het Aanmeldbewijs in PDF formaat op het door u vermelde e-mailadres met een uniek Aanmeldnummer. Vermeld bij betaling altijd dit Aanmeldnummer.

Na betaling van uw inschrijfgeld ontvangt u, op het door u vermelde e-mailadres, een bericht van de Stichting AW4d met twee bijlagen in PDF formaat. Een bijlage is uw Bewijs van deelname aan de Achterhoekse Wandeldagen en de tweede bijlage is uw Startkaart voorzien van een QR-code. Deze bijlagen uitprinten of opslaan op uw mobiele telefoon. De Startkaart wordt gescand bij uw start en finisch.

3) Aanvragen Inschrijfformulier en zelf zorg dragen voor betaling.

Mocht u niet over internet en/of een e-mailadres beschikken, of geen gebruik willen maken van bovenstaande mogelijkheden, dan kunt U telefonisch of schriftelijk een inschrijfformulier aanvragen. (Zie “Contact”) De schriftelijke aanmelding wordt uitsluitend door ons verwerkt na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier en als het verschuldigde inschrijfgeld gestort is op de bankrekening van de Stichting AW4d voor 13 mei 2023.

Na betaling van uw inschrijfgeld ontvangt u, op het door u vermelde e-mailadres, een bericht van de stichting AW4d met twee bijlagen in PDF formaat. Een bijlage is uw Bewijs van deelname aan de Achterhoekse Wandeldagen en de tweede bijlage is uw Startkaart voorzien van een QR-code. Deze bijlagen uitprinten of opslaan op uw mobiele telefoon. De Startkaart word gescand bij uw start en finisch.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!