Uitleg inschrijven

Inschrijven als deelnemer aan de 16e Achterhoekse Wandelvierdaagse via deze website is mogelijk vanaf 1 januari 2020. De voorinschrijving via internet sluit op zondag 17 mei 2020 om 24:00 uur. Schriftelijke aanmeldingen dienen ons uiterlijk met de postbezorging van zaterdag 16 mei 2020 bereikt te hebben.

U kunt op diverse manieren inschrijven voor deelname:

Inschrijven via iDEAL als vierdagendeelnemer of als dagdeelnemer op deze website (zie “Inschrijven”).

Inschrijven, met gelijktijdige betaling via iDEAL voor deelname aan de Achterhoekse Wandelvierdaagse is mogelijk vanaf 1 januari. Na betaling via iDEAL ontvangt u, op het door u vermelde e-mailadres, de inschrijfbevestiging met uw startnummer in PDF formaat. Deze inschrijfbevestiging (geprint of op uw tablet of smartphone) dient u te tonen bij het ophalen van uw startbewijs.

Inschrijven via Bankopdracht als vierdagendeelnemer of als dagdeelnemer op deze website

Inschrijven met betaling per bank voor deelname aan de Achterhoekse Wandelvierdaagse is mogelijk vanaf 1 januari. Na inschrijving ontvangt u het Aanmeldbewijs in PDF formaat op het door u vermelde e-mailadres met een uniek Aanmeldnummer. Vermeld bij betaling altijd dit Aanmeldnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen ontvangt u de Inschrijfbevestiging met uw startnummer in PDF formaat. Deze inschrijfbevestiging (geprint of op uw tablet of smartphone) dient u te tonen bij het ophalen van uw startbewijs.

Aanvragen Inschrijfformulier en zelf zorg dragen voor betaling

Mocht u niet over internet en/of een e-mailadres beschikken, of geen gebruik willen maken van bovenstaande mogelijkheden, dan kunt U telefonisch of schriftelijk een inschrijfformulier aanvragen. (Zie “Contact”) De schriftelijke aanmelding wordt uitsluitend door ons verwerkt na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier en als het verschuldigde inschrijfgeld gestort is op de bankrekening van de AW4d voor zondag 17 mei 2020.

Als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, ontvangt u per omgaande de Inschrijfbevestiging met uw startnummer op het door u opgegeven e-mailadres of postadres.

 

Inschrijven

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!