Stravers Promotions helpt met bedrukte shirts voor Achterhoekse Wandelvierdaagse

Datum: 9 april 2019

Als Achterhoeks bedrijf draagt Stravers Promotions natuurlijk graag een steentje bij aan dit mooie regionale event.

De handen ineen geslagen
Stravers en Qlant – beide Achterhoekse bedrijven – helpen graag mee om de vitaliteit in onze omgeving een boost te geven. Binnen het assortiment van Stravers zijn verschillende modellen, maten en kleuren kleding verkrijgbaar. Qlant maakte een fraai ontwerp – waar onder meer de Achterhoekse vlag op prijkt – en liet het door Stravers full colour drukken op een trendy wit T-shirt. De opdruk werd geplaatst op zowel de rug- als borstzijde en is duidelijk in beeld. De details van de bedrukking komen er goed uit en maken het geheel tot een mooi eindresultaat.

Voorstander van gezonde leefomgeving
Stravers is een voorstander van een gezonde leefomgeving en stimuleert vitaliteit. “We vinden het belangrijk om mensen in beweging te krijgen”, vertelt directeur Rinus Stravers. “Als Achterhoeks bedrijf hebben we een goede binding met de regio en vinden wij het daarom belangrijk om regionale initiatieven die mensen aansporen om te bewegen, te ondersteunen”.

Versterking van het teamgevoel
Voor wandelaars die in groepen lopen, zorgen bedrukte T-shirts voor uniformiteit en versterking van het teamgevoel. Stravers biedt tal van andere producten aan die rondom de vierdaagse ingezet kunnen worden, waaronder tasjes met opdruk, bedrukte waterflesjes en zonnecaps met logo. Hoe leuk is het om de wandelaars een hart onder de riem te steken? Stravers draagt met bedrukte T-shirts in ieder geval op een mooie manier bij aan de Achterhoekse Wandelvierdaagse.

Alle wandelaars van de Achterhoekse Wandelvierdaagse, namens Stravers Promotions heel veel succes – en plezier – gewenst!


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!