De Achterhoekse Wandelvierdaagse gaat Weer aan de Wandel.

Datum: 1 maart 2022

Vanwege Corona konden de edities van 2020 en 2021 niet doorgaan. Maar nu vrijwel alle maatregelen opgeheven zijn, kan en mag er weer georganiseerd gewandeld worden. Op 23 februari dit jaar heeft het bestuur van de AW4d besloten om de 16e editie van de AW4d van woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei 2022 door te laten gaan.

Startpunt van het evenement is het centrum (Simonsplein) van Doetinchem, waar ook dit jaar ongetwijfeld weer duizenden deelnemers verzamelen om routes van ca. 12, 20, 30 en 40 kilometer door de mooiste delen van de Achterhoek te wandelen.

Welke afstand de wandelaar ook kiest, hij kan zijn hart ophalen aan de rijke cultuurhistorie en de mooie natuur van de Achterhoek. De routes lopen door 4 Achterhoekse gemeenten te weten Doetinchem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek en Montferland. De wandelaar wandelt door prachtige bossen, idyllische dorpjes en over adembenemende landgoederen en boerenakkers.

Wilt u geen vier dagen meewandelen, dan is het ook mogelijk om één of meerdere dagen mee te doen. Dat kan alleen, maar ook met vrienden of collega's.

Inschrijven via website AW4d vanaf 1 maart 2022.

Schrijf je hier in!

Bestuur Stichting Achterhoekse Wandel4daagse.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!