Impressie Dag 1 - AW4D 2022

Datum: 1 juni 2022

Op de eerste dag van het Achterhoekse Wandelevent hebben de wandelaars de route van Doetinchem / Oude IJsselstreek, Etten, Terborg, Gaanderen en IJzevoorde gelopen.

Alle 4 de afstanden hadden hierin een eigen looproute. De 12 km wandelaars wandelden door het natuurpark “De Zumpe” en de Wrange.

De 20 en 30 km wandelaars liepen langs de Oude IJssel richting het “Akkermansbeekpark” naar Gaanderen. Waarna de 20 km wandelaars hun weg vervolgden richting sportpark “De Pol” en de 30 km wandelaars richting natuurgebied de “Slangenburg” gingen.

De 40 km wandelaars gingen richting Etten en Terborg en via de Walstraat naar het “Henk Stokman” pad, om vervolgens richting de verzorgingsplaats bij schoenmode “Jeanette” Gaanderen te lopen en van daaruit naar het natuurgebied de “Slangenburg”.

Uiteindelijk kwamen bij verzorgingsplaats ’t Onland alle wandelaars samen, om vervolgens de route door de Wrange en langs het Graafschap stadion richting het centrum van Doetinchem naar de finish locatie op het Simonsplein.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!