Impressie Dag 2 - AW4D 2022

Datum: 1 juni 2022

Op de tweede dag van het Achterhoekse Wandelevent hebben de wandelaars de route van Hummelo, Wehl, Keppel en Drempt gelopen.

Op deze tweede dag liepen de wandelaars een prachtige gevarieerde route rond Hummelo, Wehl, Keppel en Drempt.

De 12 KM wandelaars liepen door de “Kruisbergsche Bosschen” naar “Het Wapen van Heeckeren” om daar even te rusten. Daarna wandelden ze verder naar een andere rustplaats, “Kasteel De Kelder”.

De 20 KM wandelaars liepen via de brug in Laag-Keppel naar “De Gouden Karper” in Hummelo. Onderweg sloten de 30 KM wandelaars zich aan.

De 30 en 40 KM wandelaars gingen via Wehl naar “Elver” in Nieuw Wehl en wandelden door naar de Oude IJssel richting Laag-Keppel. Onderweg sloten de 30 KM wandelaars zich aan bij de 20 KM wandelaars.

De 40 KM wandelaars liepen door achter Drempt en sloten zich bij de 20 en 30 KM wandelaars aan om vervolgens door te wandelen naar “De Gouden Karper”.

De 20, 30 en 40 km wandelaars liepen via de Hessenweg naar het “Wapen van Heeckeren” om samen met de 12 km wandelaars naar de laatste rustplaats bij “Kasteel De Kelder” te gaan. Vanaf daar liepen de wandelaars richting Doetinchem naar de finish op het Simonsplein.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!