Impressie Dag 3 - AW4D 2022

Datum: 1 juni 2022

Op de derde dag van het Achterhoekse Wandelevent hebben de wandelaars de route van Bronckhorst, Keijenborg, Hengelo en Zelhem gelopen.

Op de derde dag liepen de wandelaars voornamelijk door dorpen en buurtschappen van de gemeente Bronckhorst. Het eerste gedeelte van de route ging langs de “Kruisbergsche Bosschen” richting buurtschap “Wassinkbrink”.
De 12, 20 en 40 KM wandelaars kwamen dan aan bij hun eerste rustplaats Minicamping “Nessst” aan de Boeninksteeg.

De 12 KM wandelaars liepen verder via “Wanninkhage” naar “Argo atletiek” op “sportpark de Bezelhorst” en de 20 KM wandelaars liepen richting Zelhem.

De 30 KM wandelaars liepen via buurtschap ‘Wittebrink’ naar buurtschap ‘Dunsborg’ en de 40 KM wandelaars maakten een lus via het dorp Velswijk en liepen via Hengelo ook naar het buurtschap ‘Dunsborg’ waar ze zich samenvoegden met de 30 KM wandelaars. Gezamenlijk liepen ze naar de verzorgingspaats in Zelhem.

Vanaf deze verzorgingsplaats vertrokken de 20, 30 en 40 KM wandelaars, via het oudheid-kundig museum “Smedekinck”, naar buurtschap “De Heidenhoek” waar op het terrein van de familie Wassink de voorlaatste rustplaats was.

Na het nuttigen van een kopje koffie of een fruitcocktail gingen de wandelaars richting sportpark “De Bezelhorst”, wat de laatste rustplaats was, om samen met de 12 km wandelaars het laatste stukje route af te leggen naar finish locatie op het Simonsplein in Doetinchem.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!