Impressie Dag 4 - AW4D 2022

Datum: 1 juni 2022

Op de vierde en laatste dag van het Achterhoekse Wandelevent hebben de wandelaars de route van Montferland, Kilder, Beek, Zeddam en Braamt gelopen.

De 12 en 40 KM wandelaars liepen langs de Oude IJssel richting kinderboerderij “Kokiezier”, hierna liepen de wandelaars langs de “Wehlse Beek” om zich weer aan te sluiten bij de 20 en 30 KM wandelaars.

De 20, 30 en 40 km wandelaars gingen op de Broekstraat rechtsaf richting Kilder naar verzorgingsplaats bij het “Kerlehuus”, de 12 KM wandelaars gingen hier linksaf richting Dichteren.

De 20 KM wandelaars liepen langs de rand van het “Bergher Bos” naar de verzorgingsplaats camping “Te Boomsgoed” in Braamt.

De 30 en 40 KM wandelaars gingen via Loerbeek naar ‘De steenbok” Beek.
De 40 KM wandelaars maakten een extra rondje door Beek en hierna liepen de 40 en 30 KM wandelaars gezamenlijk richting ’t Peeske, Montferland en Zeddam.

Vanuit de rustplaats “Brinks Pannenkoeken” in Zeddam wandelde deze groep verder naar “te Boomsgoed” in Braamt. Vanaf hier gingen de 20, 30 en 40 KM wandelaars langs recreatieplas “Stroombroek” richting de wijk Dichteren, waar hun laatste rustplaats aan de Kilderseweg was, om verder samen met de 12 km richting Doetinchem te wandelen naar de finish locatie op het Simonsplein. Hier konden we natuurlijk met de beentjes omhoog op een terras proosten op de laatste dag van de 16e editie van het Achterhoeks Wandelevent en kijken we uit naar volgend jaar.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!