Bedrukken.nl en Achterhoekse Wandelvierdaagse slaan handen ineen voor mooie samenwerking

Datum: 7 juni 2022

De Achterhoekse Wandelvierdaagse is een mooie samenwerking aangegaan met Bedrukken, een groothandel in relatiegeschenken dat zowel onbedrukte als bedrukte producten levert. Wij hebben 50 fraaie T-shirts gekregen die tijdens de Achterhoekse Wandelvierdaagse werden ingezet.

Opvallende bedrukking

Bedrukte shirts zijn ideaal als opvallende reclamedrager, zeker tijdens een mooi evenement als de vierdaagse. Voor de deelnemers die in dezelfde outfit lopen zorgen T-shirts met opdruk bovendien voor een beter groepsgevoel. Je versterkt de onderlinge band van je wandelgroep én vergroot de professionaliteit.

Mooie shirts gesponsord

Bedrukken.nl heeft voor ons 50 witte T-shirts met een V-hals geleverd en deze in hun eigen drukkerij voorzien van een mooie opdruk. Op de voorkant staat een prachtige print van het Achterhoekse Wandelevent, terwijl de achterkant is voorzien van de Achterhoekse vlag en de hashtag #wandelmee. Ook prijkt ons logo op de achterkant van de shirts.

De ideale wandeloutfit

We zijn blij met deze gesponsorde shirts en hopen dat veel wandelaars met plezier de T-shirts hebben gedragen. Bij Bedrukken.nl ben je ook aan het goede adres als het gaat om bidons bedrukken en drinkflessen bedrukken. Niet alleen is het ideaal om tijdens het wandelen te kunnen genieten van een verfrissend drankje, ook is het mogelijk om ze te personaliseren met je eigen naam. Zo heb je tijdens het wandelen altijd je eigen drinkfles bij je. Naast drinkflessen en bidons zijn goede wandelschoenen, een stevige rugzak en prettige kleding natuurlijk ook erg belangrijk. Wij willen Bedrukken.nl enorm bedanken voor hun gesponsorde bijdrage!


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!