De Achterhoekse Wandeldagen

Datum: 10 februari 2023

Afgelopen jaren zijn wij flink bezig geweest met het promoten van ons wandelevenement. De volgende stap die wij zetten, is het veranderen van onze naam. Deze veranderen wij namelijk van ‘De Achterhoekse Wandelvierdaagse’ naar ‘Achterhoekse Wandeldagen’.

Nieuwe naam

We hebben deze keuze gemaakt omdat wij vinden dat ons evenement een naam verdient die 100% past. Afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er naast de vierdaagse lopers, ook steeds mensen zijn die één, twee of drie dagen meelopen. Daarom is er behoefte aan een naam zonder het aantal dagen erin. We veranderen onze naam dus met een oog op de toekomst en onze ambitie. De Achterhoekse Wandeldagen sluit beter aan op het prachtige wandelevenement wat we zijn geworden. De aankomende edities willen we meer aandacht leggen op het feit dat je zelf mag kiezen hoeveel dagen je meeloopt en welke afstand je per dag loopt, dit mag dus per dag verschillen. We hopen in de komende edities ook veel jonge en jongvolwassen wandelaars aan ons te binden, zodat we met iedereen door de prachtige Achterhoek kunnen wandelen!

Stichting

Belangrijk om te vermelden is dat ‘Stichting de Achterhoekse Wandelvierdaagse’ blijft bestaan. Met de nieuwe naam willen we ook de stichting de komende jaren goed op de markt zetten.

Inschrijven

Sinds 1 januari zijn de inschrijvingen voor de Achterhoekse Wandeldagen geopend. Hoeveel dagen loop jij mee?

Schrijf je hier in! 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!