JS Schoenen & Voetcomfort en Xsensible: dagsponsor van de Achterhoekse Wandeldagen!

Datum: 30 maart 2023

JS Schoenen & Voetcomfort uit Gaanderen (voorheen bekend als Schoenmode Jeannette), is trotse dagsponsor van de Achterhoekse Wandeldagen. Eigenaar Dane Starink is al jaren verbonden aan dit mooie evenement.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, komen de wandelaars in Gaanderen voorbij onze winkel. Al jaren hebben we dan een leuke opzet, met een opblaasbare wandelschoen van Lowa. Ook is er horeca en een DJ aanwezig om de feestvreugde te vergroten. Wat mij zo aantrekt in het vak, is het ondernemen en natuurlijk het gericht adviseren bij de aanschaf van schoenen en wandelschoenen.

Toen de organisatie ons benaderde om dagsponsor te worden, hebben we Xsensible benaderd om dit samen op te pakken. Xsensible, was direct enthousiast. Xsensible en JS Schoenen & Voetcomfort staan beide voor een gezonde beleving. Wij richten ons bij JS Schoenen & Voetcomfort op met name gezonde schoenen, maar met name ook op gezonde voeten. Naast kwaliteitsmerken, waaronder dus een heel groot aanbod van Xsensible schoenen, werken we ook samen met de (sport)podotherapeuten van Voetencentrum Wender en de orthopedisch schoentechnicus van Voetmax. In onze gemoedelijke winkel in Gaanderen kijken we dus net even verder dan alleen schoenen.

Xsensible Hiking schoenen

Naast merken zoals Lowa, Meindl en Dolomite, hebben wij in Gaanderen ook de wandelcollectie van Xsensible in huis. Deze speciale Hiking lijn is geschikt voor wandeltochten op geheel Nederlandse ondergronden zoals asfalt of lichte hiking-gebieden, zoals bospaden. De collectie van Xsensible is sowieso heel uitgebreid. De verschillende zooltypen zorgen voor een prettige afwikkeling van de voet, demping, maar juist ook heel veel ondersteuning. Xsensible is het hardst groeiende schoenenmerk in Nederland en wij zijn er trots op zo’n grote collectie te mogen aanbieden.

Vrijdag 19 mei aanwezig op het Simonsplein

Op vrijdag 19 mei, staat JS Schoenen & Voetcomfort op het Simonsplein bij de start/finish van de Achterhoekse Wandeldagen. In onze stand vindt u meer informatie over onder andere Xsensible schoenen. U kunt ze ter plaatse uitproberen en passen. Voor ge├»nteresseerden geven wij een coupon t.w.v. € 15,- weg bij aankoop van schoenen in onze winkel in Gaanderen. Deze is vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei in te leveren bij JS Schoenen & Voetcomfort, Hoofdstraat 41 te Gaanderen.

De Achterhoekse Wandeldagen

Van 17 tot en met 20 mei 2023 worden voor de 17e keer de Achterhoekse Wandeldagen gehouden. Startpunt van het evenement is het centrum (Simonsplein) van Doetinchem, waar ook dit jaar weer duizenden deelnemers verzamelen om routes van ca. 12, 20, 30 en 40 kilometer door de mooiste delen van de Achterhoek te wandelen. 

Welke dag en afstand u ook kiest, u kunt uw hart ophalen aan de rijke cultuurhistorie en de mooie natuur van de Achterhoek. De routes lopen door bossen, idyllische dorpjes en over adembenemende landgoederen en boerenakkers.

Wij wensen iedereen een fijn wandelevent toe en wees welkom bij JS Schoenen & Voetcomfort!


Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte!